Winkelmand

YES!!!! 

Te gek dat je ‘JA’ hebt gezegd! We zijn door het dolle heen. Zo mooi om te zien dat je het jezelf gunt om de plek waar je tenslotte het meeste vertoefd om te gaan toveren naar een waar droomhuis. We zullen je echt niet teleurstellen, promise! We kijken er ongelofelijk naar uit om jou en je interieur te ontmoeten, en alle tips en trics op interieurvlak met je te delen. 

Welkom bij Interieur advies ‘on the spot’!

AFSPRAAK MAKEN:

wat anderen zeggen:

veelgestelde vragen:

Een interieuradvies ‘on the spot’ duurt max. 45 minuten. We zullen de sessie via ZOOM houden en deze zal ook na 45 minuten de verbinding verbreken. De sessie kan daarom ook niet langer duren dan 45 minuten. 

Je kunt een afspraak maken door hier naar boven te scrollen en onder het kopje ‘afspraak maken’ een afspraak in te plannen. Je kunt ook de volgende URL kopiëren en plakken in je browser: www.styling-box.nl/afspraak-maken/ via deze weg kom je ook direct uit op de afspraak pagina. Mocht dit alles lastig blijven is mailen naar info@styling-box.nl ook mogelijk. 

Wat vervelend dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen! Heb je toevallig al in je SPAM box gekeken? Het komt weleens voor dat de automatische mails daar naar toe worden geleid. Mocht dit ook niet het geval zijn mail dan naar info@styling-box.nl en dan zullen we direct met je mee kijken. 

Wat leuk dat je nog langer en of uitgebreider advies wilt! Je komt dan in aanmerking voor een advies op maat. We zullen op basis van jouw wensen een voorstel doen van een maatwerk pakket. Mail je gegevens en wensen naar info@styling-box.nl en dan helpen we je dolgraag verder. 

Ai! Wat vervelend dat je van de afspraak wilt afzien. Je kunt je afspraak max. 24 uur van te voren kosteloos annuleren en je volledige geld bedrag terug gestort krijgen. Het makkelijkste en snelste is door een mail te versturen naar info@styling-box.nl met je verzoek. Je ontvangt dan z.s.m. reactie.