Winkelmand

Voor 18:00 besteld is vandaag verzonden

♡ Gratis verzending vanaf €99

HEY JIJ, MOOI MENS,

Ik ben Gabriella van der Laan (oprichtster van Stylingbox) en ik gun het iedereen om zijn of haar huis echt tot een fijne plek te maken. Hoe? Door interieur styling makkelijk te maken!

Nadat ik zeven jaar lang als interieuradviseur klanten succesvol heb geholpen met hun woninginrichting viel mij iets op, Want, waarom moeten we toch continue verdrinken in grote meubelzaken of het eindeloze aanbod op internet om vervolgens mij god niet te weten welke accessoires te kiezen en combineren? Inderdaad, dit kan écht zó veel makkelijker en sneller! 

photo_2021-12-22_15-04-39

DE PERFECTE SETTING

Dagelijks kreeg ik de vraag of ik kon helpen bij het uitzoeken van een mooie decoratie op tafel, het dressoir of bijvoorbeeld een toffe eyecatcher aan de muur. Met mijn ruime kennis en ervaring neem ik deze zoektocht vanaf nu voor jou uit handen. Daarom kies jij gewoon de perfecte setting uit die bij jouw huis past en binnen jouw budget. Vanaf nu geen gedoe meer, want wij helpen je een handje doordat alle items al voor je zijn uitgezocht en bij elkaar zijn gestyled. Vervolgens hoef jij het alleen nog maar neer te zetten met een beetje hulp van de foto. Hoe fijn is dat?

BLIJE KLANTEN

Hoe vaak er wel niet klanten naar mij zijn gekomen die nog eens wilden benadrukken hoe blij ze waren met hun nieuwe gestylde interieur. Mijn idee begon hier eigenlijk al te borrelen… Dit moet toch veel makkelijker kunnen? In de acht jaar ervaring heb ik zo vaak mogen horen: ‘Ik wil wat nieuws zodat het gezelliger wordt in huis, maar denk je dat dit bij elkaar past?’

En dat is zo herkenbaar, toen ik net begon in de interieurbranche wist ik, ondanks dat ik ervoor had geleerd (afgestudeerd aan hout- en meubileringscollege), ook niet altijd waar ik moest kijken en wat ik bijvoorbeeld met elkaar kon matchen. Zo jammer, want juist die details maken jouw huis een thuis. Tijdens mijn werk heb ik dagelijkse klanten geholpen met het perfecte interieur en zo werd Stylingbox geboren. 

x

14 dagen bedenktijd op al je aankopen

Altijd zorgeloos shoppen

Gratis afhalen in Alphen aan den Rijn

Kom langs op afspraak wanneer het je uitkomt

100% veilig afrekenen

Gegarandeerd safe shoppen via iDeal