Winkelmand

Hi mooi mens,

Mijn naam is Gabriella van der Laan (founder van Stylingbox) en ik gun het iedereen om zijn of haar huis echt tot een heerlijke plek te maken. Hoe? Door interieur styling makkelijk te maken en de puntjes voor jou op de i te zetten!

Want waarom zouden we uren online spenderen of dagen in woonwinkels om tot een perfecte match te komen qua woonaccessoires? Dit is super zonde van je kostbare tijd en bespaart je een hoop frustratie. Met de beste interieurstylisten die continu up to date zijn van de nieuwste trends op gebied van woonaccessoires zijn wij dagelijks bezig om jou het perfecte gevoel in huis te geven. 

photo_2021-12-22_15-04-39

de perfecte setting

Als interieurstyliste kreeg ik dagelijks de vraag of ik klanten wilde helpen met het adviseren van mooie decoratie op tafel, dressoir, aan de muur of op de kast. Dit moest toch veel makkelijker kunnen? Met mijn ruime kennis en ervaring nemen we deze zoektocht vanaf nu voor jou uit handen. Je hoeft alleen maar te kiezen voor de perfecte setting die binnen jouw budget past en met 3 minuten heb jij een prachtig gestyled huis. Vanaf nu dus geen gedoe meer, want wij helpen je een handje doordat alle items al voor je zijn uitgezocht en bij elkaar zijn gestyled door onze professionals. Vervolgens hoef jij het alleen nog maar neer te zetten met een beetje hulp van de foto. Hoe makkelijk is dat?

blije klanten

Hoe vaak er wel niet klanten naar mij zijn gekomen die nog eens wilden benadrukken hoe blij ze waren met hun nieuwe gestylde interieur. Hier werd Stylingbox eigenlijk geboren. In de loop der jaren ervaring heb ik zo vaak mogen horen: ‘Ik wil wat nieuws zodat het gezelliger wordt in huis, maar denk je dat dit bij elkaar past?’

En dat is zo herkenbaar, toen ik net begon in de interieurbranche wist ik, ondanks dat ik ervoor had geleerd, ook niet altijd waar ik moest kijken en wat ik bijvoorbeeld met elkaar kon matchen. Inmiddels bouwen wij dagelijks met een prachtig team aan de droom die werkelijkheid werd: STYLINGBOX.  Inmiddels hebben wel al meer dan 3000 huizen mogen voorzien van de mooiste settings! Wat een cadeau! 

x